7/09/2018 11:35:00 π.μ.
0

Ο Χάρης και η Βιργινία είναι οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι για αποχώρηση από τον Aγιο Δομίνικο και το Survivor. Προηγήθηκε ένας αγώνας mini game όπου η Μελίνα αναδείχθηκε νικήτρια και απόλαυσε το έπαθλο που ήταν πίτσα μαζί με την Κατερίνα.

Ακολούθησε ο τελευταίος αγώνας ασυλίας, όπου όλοι οι παίκτες είχαν από πέντε ζωές.

Στο παιχνίδι τραυματίστηκε τόσο η Κατερίνα όσο και η Μελίνα και έτσι ο Ηλίας κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που ουσιαστικά τον πήγε στους φιναλίστ του Survivor.

Όλοι οι παίκτες στη συνέχεια πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου από την κάλπη βγήκε η Βιργινία και ο Ηλίας ως παίκτης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία ψήφισε τον Χάρη.

Η τελευταία αποχώρηση του Survivor πριν από την τελική τετράδα θα γίνει σήμερα. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης που θα φύγει σήμερα θα είναι ο Χάρης Γιακουμάτος ο οποίος στην 48ωρη ψηφοφορία του κοινού ήταν κάτω από την Βιργινία που ανέλπιστα πήγε στον τελικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.