7/04/2018 03:19:00 μ.μ.
0

Survivor 2... Βροχή πέφτουν οι διαρροές τις τελευταίες ώρες για όσα έχουν ήδη συμβεί στον Άγιο Δομίνικο και σας έχουμε τον παίκτη που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ηλίας ή Νικόλας;

Οι δύο Μαχητές είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο Νικόλας Αγόρου είναι ο παίκτης που είδε ήδη την πόρτα της εξόδου. Και αυτό, διότι στην ομαδική ψηφοφορία είχε καταλάβει χειρότερη θέση από τον Ηλία, ο οποίος και εξασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο μια θέση στην τελική φάση του Survivor.

Και όλα πλέον δείχνουν ότι ο Ηλίας θα είναι και ο μοναδικός άντρας στην τελική τετράδα, καθώς ο επόμενος που θα μείνει εκτός παιχνιδιού στην τελευταία αποχώρηση που θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι ο Χάρης.

Έτσι, Δαλάκα, Μελίνα, Ηλίας και Βιργινία θα δώσουν τη μάχη σε ημιτελικούς και τελικό για την κατάκτηση της νίκης στο Survivor 2.

ΠΗΓΗ: dokari.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.