7/06/2018 02:52:00 μ.μ.
0

Ένας νέος αγώνας ασυλίας έρχεται την Κυριακή, στις 21:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει είναι Χάρης, με την τελική τετράδα να αποτελείται από τους Κατερίνα, Μελίνα, Ηλία και Βιργινία.

Την ίδια ώρα, με βάση τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από τη μεγάλη 48ωρη ψηφοφορία, η πρώτη από τους παραπάνω παίκτες που θα αποχωρήσει θα είναι - λογικά - η Βιργινία Δικαιούλια.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα... δύσκολα!

Στη 48ωρη ψηφοφορία η Κατερίνα Δαλάκα ήταν πρώτη, και μάλιστα με σχετικά καλή διαφορά από τη δεύτερη Μελίνα. Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στην τρίτη θέση και ο Νικόλας Αγόρου στην τέταρτη.

Η λογική, με βάση τα παραπάνω, «δείχνει» ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια του Survivor 2018.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά: στο μεγάλο τελικό θα μείνουν μόνο δύο παίκτες, τους οποίους θα κληθεί να ψηφίσει «από το μηδέν» το τηλεοπτικό κοινό.

Επομένως, η «απάντηση» για το μεγάλο νικητή του Survivor 2018 βρίσκεται στο ποιον θα στηρίξουν οι fans των παικτών που αποχώρησαν!

Όπως και να έχει πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα διατηρεί σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα...




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.