7/08/2018 12:14:00 μ.μ.
0

Νέα δημοσκόπηση της που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τοπικού σταθμού της Κορίνθου «TV Super» δείχνει καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, ως προς την πρόθεση ψήφου, καθώς υποχωρεί στο 14,4%, έναντι της Νέας Δημοκρατίας η οποία συγκεντρώνει το 24,5%.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα που δημοσιοποιήθηκε από το peloponnisonews.gr η ΝΔ έχει προβάδισμα 10 μονάδων και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αισθητή διαφορά, ενώ πολύ κοντά στον κυβερνών κόμμα βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 11% και ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 7,7%.

Το Κομμουνιστικό κόμμα συγκεντρώνει 4%, η Ένωση Κεντρώων 2,7%, ενώ και σε αυτή την δημοσκόπηση το κόμμα Ελληνική Λύση (Βελόπουλος) εμφανίζει ανοδικές τάσεις με 2,5%.

Αισθητή πτώση έχουν και το συγκυβερνών κόμμα οι ΑΝΕΛ με 2,2%, η Λαϊκή Ενότητα (Λαφαζάνης) με 1,3% και το άλλο κόμμα συγκεντρώνει 5,3%. Στο 14,3% βρίσκεται το ποσοστό των αναποφάσιστων.


Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εκλογές η ΝΔ κέρδισε τους περισσότερους νομούς της Πελοποννήσου, πλην της Κορινθίας που κατάφερε να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Από τα ανωτέρω βγαίνει ο εξής «μέσος όρος» στην Πελοπόννησο. Η ΝΔ συγκέντρωσε 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 29,7%. Βάσει της πρόθεσης ψήφου, το κυβερνών κόμμα, παρουσιάζει μία μεγάλη κάμψη.

Αρνητική η αξιολόγηση των πολιτών στο έργο Τατούλη.


Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι Πελοποννήσιοι καταδικάζουν το έργο του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.