7/03/2018 06:16:00 μ.μ.
0

Στις 28 Ιουνίου 2018, στον Αρχαιολογικό Χώρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (αίθουσα Ξενία), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη  διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon από το Δήμο Επιδαύρου και τρία μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Heilbronn University, το American College of Greece/Deree Athens και το University of Novi Sad, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα μιας μεγάλης έρευνας που διεξήχθη για το σκοπό αυτό.

Στην παρουσίαση αυτή, εκτός από τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο, παρευρέθησαν, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Ιωάννης Γκιόλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης  Σαρρής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου και πλήθος επιχειρηματιών, εθελοντών και πολιτών, ανταποκρινόμενοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία με βάση την επιστημονική έρευνα, συνεπικουρούμενη από την προσωπική γνώση και εμπειρία που κληθήκαμε να μοιραστούμε με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, και να αντλήσουμε πολύτιμα συμπεράσματα για την αναβάθμιση των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στην περιοχή μας. 

                    Ο Δήμαρχος

          Κωνσταντίνος Γκάτζιος
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.