7/26/2018 01:14:00 μ.μ.
0

Την ώρα που οι ελπίδες για να είναι ζωντανοί εκείνη και ο σύζυγός της μοιάζουν πολύ λίγες και η πιθανότητα μικρή, συνέβη κάτι που αναπτέρωσε τα πάντα. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης δεν έχουν δώσει ακόμα σημεία ζωής, αλλά έδωσε ο ένας από τους δύο σκύλους τους.

Συμπληρώνονται πάνω από 48 ώρες από τη στιγμή που η Χρύσα και ο Δημήτρης κρίθηκαν ως αγνοούμενοι. Αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό ως τώρα αισιόδοξο στοιχείο, μιας και η εύρεση των καμένων οχημάτων τους δεν κατάφερε να δώσει κάποια περαιτέρω ένδειξη για το αν είναι νεκροί ή ζωντανοί. Ή για το που βρίσκονται και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν.

Με τον αδερφό του Δημήτρη Τουρναβίτη να μιλάει χθες στο STAR και να έχει σχεδόν σιγουρέψει μέσα του πως η Χρύσα Σπηλιώτη και ο αδερφός του πέθαναν, η κατάσταση έμοιαζε να έχει πάει προς το οδυνηρό. Μέχρι που βρέθηκε ο ένας από τους δύο σκύλους τους, τους οποίους φέρονται να είχαν βάλει στα οχήματά τους όταν επιβιβάστηκαν να φύγουν.

Ήταν λίγο μετά τη συνομιλία τους με την μητέρα του Δημήτρη, που της είπαν «Άσε μας μαμά, φεύγουμε». Από εκείνο το σημείο και μετά αγνοείται η μοίρα τους. Ο ένας σκύλος τους βρέθηκε καμένος και νεκρός. Ο δεύτερος σκύλος τους βρέθηκε στην παραλία με εγκαύματα, περίμενε εκεί υπομονετικά. Η παρουσία του εκεί οδήγησε τους συγγενείς του ζευγαριού στην υπόθεση ότι βούτηξαν στο νερό και άρχισαν να κολυμπάνε μακριά από τη φωτιά. Κι από τη στιγμή που το DNA τους δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί με τις σορούς, το αισιόδοξο σενάριο παραμένει ζωντανό.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.