7/22/2018 10:09:00 μ.μ.
0
Πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας κι εμείς γράψαμε ανακρίβειες σε ότι αφορά την μετάθεση του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρου Μαρίνου.Αφού πρώτα ζητήσουμε συγνώμη για το λάθος μας και για το γεγονός πως δεν κάναμε ρεπορτάζ αλλά απλά αντιγράψαμε, ας θέσουμε τα γεγονότα ως έχουν.
Ήρθε το χαρτί με το οποίο η υπηρεσία του του ανακοινώνει πως μετατίθεται στην Πάτρα χωρίς προαγωγή όπως αρχικά είχαμε γράψει.Έχει το περιθώριο να κάνει ένσταση και να ζητήσει την ακύρωση της μετάθεσής του πέντε ημέρες από την ήμερα παραλαβής της μετάθεσης, μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί καμία ένσταση και άρα δεν έχει απορριφθεί, λογικά θα κατατεθεί την Τετάρτη. Αφού λοιπόν κάναμε την δουλειά μας όπως έπρεπε κάτι που δεν είχαμε κάνει τις προηγούμενες ημέρες, μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για δυσμενή μετάθεση αφού δεν παει εκεί ως Λιμενάρχης αλλά σε μια απλή θέση.
Για όσους προσπαθούν να συνδεσουν τα γεγονότα με τις δημοτικές εκλογές κάνουν λάθος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.