7/26/2018 03:41:00 π.μ.
0

Το ενδεχόμενο «καρατομήσεων» στα Σώματα Ασφαλείας εξετάζει ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πηγές που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με φόντο τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ήδη με συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει στοιχεία προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τον τρόπο αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές, θα υπάρξουν απομακρύνσεις στελεχών όπως εκείνη του Αρχηγού της Πυροσβεστικής,  ενδεχομένως και του Αρχηγού της Αστυνομίας. 

Όσο για το αν θα περιοριστούν οι «καρατομήσεις» στα υπηρεσιακά στελέχη και για το αν έχουν εντοπιστεί πολιτικές ευθύνες, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί  την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, για αυτό και φαίνεται να έχει αναλάβει όλο το βάρος ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε πάντως ότι κυβερνητικά στελέχη αποδίδουν ευθύνες στον κ. Τόσκα.

Ακόμα, ο κ. Χατζής εξέφρασε την ελπίδα να εφαρμοστεί το πακέτο μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τους πληγέντες.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.