7/02/2018 08:19:00 π.μ.
0

Γνώριμη φιγούρα των καλοκαιρινών ημερών ο Στάθης στη Νέα Κίο, περιτριγυρισμένος πάντα από νεαρά παιδιά, να ψήνει τα πεντανόστιμα καλαμπόκια του και ν' αστειεύεται με τους μικρούς και μεγάλους πελάτες του... Ο Στάθης θα είναι από σήμερα στο γνωστό του πόστο με τη φουφού, τα καλαμπόκια του και την... κοινωνική πολιτική του!

Από το facebook, διαβάζουμε την χθεσινοβραδυνή του δημοσίευση :

Stathis Magoulas
7 ώρες ·
Καλησπερα σε ολες και ολους σας πανεμορφα φιλαρακια μου απο αυριο βραδυ ο ΣΤΑΘΑΚΟΣ θα ειναι πιστος στο καλοκαιρινο ραντεβου του με τους καλο φαγαδες του καλαμποκιου...απο αυριο θα ξανα ακουστουν τα γελια μας στο λιμανακι μας στο γνωριμο ποστο του ΣΤΑΘΑΚΟΥ..εκει που καθε καλοκαιρι δε χωρανε γκρινιες και ιντριγκες παρα μονο φιλοι και καλες καρδιες...ενημερονω ξανα για να μι ξεχνιωμαστε...αν καποιος φιλος η φιλη δεν εχει περυσεμα το 1,50 για να αγοραση καλαμποκακι για το παιδι του/της η και για τα παιδια σας θα θελα να μου το ζητιση χωρις δευτερη σκεψη και να ειναι συγουρος, συγουρη, οτι δε θα εκτεθη πουθενα...δεν υπαρχη ομορφοτερο συνεσθημα απο το να ξερω πως εγινα αιτια για να χαμογελαση ενα παιδι ειτε ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ειτε ειναι ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ειτε ειναι ΡΟΜΑ...δεν υπαρχη τιποτα ομορφοτερο πανω στη ΓΗ απο το να βλεπης ενα παιδι χαρουμενο δεν εχω τη δυναμη να προσφερο κατι μεγαλυτερο αλλα 1και 2και 3 και 4 καλαμποκια μπορο να τα προσφερω...για αυτο παρακαλω της ΜΑΝΟΥΛΕΣ οταν εχουν ζορια να μι ντραπουν να μου ζητησουν οσα καλαμποκια θελουν για το παιδι τους....ευχωμαι να περασουμε ακομα ενα ομορφο καλοκαιρακι...καλο ξημερομα υπεροχα φιλαρακια μου..και μι ξεχνατε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Από μας, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Στάθη!



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.