7/27/2018 11:39:00 π.μ.
0

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής βρίσκεται τελικά ο σύζυγος της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη. Η ηθοποιός, ωστόσο, εξακολουθεί να αγνοείται.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σήμερα το πρωί προσήλθε στο νεκροτομείο Αθηνών ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος αναγνώρισε τη σορό του.

Μάλιστα, χθες, ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη είχε βουτήξει ο ίδιος στη θάλασσα, προκειμένου να αναζητήσει το ζευγάρι.

Τραγική φιγούρα  είναι και η κόρη του, η οποία έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω των social media, προτού ταυτοποιηθεί η σορός του πατέρα της.

«Και τα έκαψαν όλα και τίποτα δεν έμεινε.. Ανθρώπινες ψυχές, ζωάκια και περιουσίες χάθηκαν.. Άλλοι ακόμα αγνοούνται και ελπίζουμε να είναι καλά σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους.. Μπαμπά, Χρύσα προσεύχομαι για σας.. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Θα πάρει τουλάχιστον μια εβδομάδα η αναγνώριση ζωντανών και μη και μόνο μέσω dna... ας οπλιστούμε με δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τραγωδία...», έγραψε στο Facebook η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη.

Υπενθυμίζεται πως τα αυτοκίνητα του ζευγαριού είχαν εντοπιστεί στο οικόπεδο όπου βρέθηκαν οι 25 απανθρακωμένες σοροί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.