7/06/2018 10:01:00 π.μ.
0

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γ.Ν. Αργολίδας,  από τον Ιούλιο του 2018 θα λειτουργεί Ιατρείο Ελέγχου Παιδικού Βάρους, παράλληλα με το Παιδιατρικό Ιατρείο Επειγόντων Περιστατικών και το Τακτικό Παιδιατρικό Ιατρείο, τα οποία λειτουργούν.

Στο Ιατρείο θα γίνεται κλινική εκτίμηση, προγραμματισμός εργαστηριακού ελέγχου και ψυχική παρακολούθηση των υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών. Τα παιδιά και οι γονείς θα λαμβάνουν ενημέρωση και καθοδήγηση για την αλλαγή των συνηθειών (διατροφή, άθληση, ύπνος, stress), η οποία θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την υγεία τους.

Το Ιατρείο θα λειτουργεί την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ξεκινώντας από τις 4/7/2018 με αριθμό προτεραιότητας και προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία θα δίνονται από τη Γραμματεία Εξωτερικών ιατρείων (2751360113).

Το Ιατρείο θα λειτουργεί στα πλαίσια του Παιδιατρικού τμήματος σε συνεργασία του Ψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΛΩΚΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.