7/15/2018 07:39:00 μ.μ.
0

"Γεύσεις και ιδέες" είναι ο τίτλος έκθεσης οι πύλες της οποίας άνοιξαν στην παραλία του Ναυπλίου. Στον πεζόδρομο της οδού Ωνάση εκθέτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας παρουσιάζουν προϊόντα διατροφής, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κλπ σε καλαίσθητα περίπτερα.
Η έκθεση οργανώνεται, για δεύτερη χρονιά, από την Πελοποννησιακή Πύλη Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπλίου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης ο υπεύθυνος της ΄΄Πύλης΄΄ κ. Γιώργος Παπαπαναγιωτάκης "υπάρχει μεγάλος αριθμός από εκθέτες καθώς η έκθεση γίνεται σε ένα νευραλγικό σημείο του Ναυπλίου και μάλιστα σε μια εποχή πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας…".

Στην έκθεση υπάρχει και το περίπτερο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου, της ορεινής Αργολίδας όπου παρουσιάζονται προϊόντα της περιοχής, οι ομορφιές του χωριού, μεταξύ των οποίων κι ένα μοναδικό σπήλαιο που μέχρι σήμερα παραμένει ανεξερεύνητο!

Η έκθεση "Γεύσεις και ιδέες" θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μηνός και είναι ανοιχτή από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα.





Ρεπορτάζ : Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή:ert.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.