7/04/2018 10:19:00 π.μ.
0

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018, ενέκρινε την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ναυπλιέων και ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε. για παροχή συγκοινωνιακού έργου, εάν εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για αυτό, από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το Συγκοινωνιακό έργο αφορά στην χρηματοδότηση των δρομολόγιων στις γραμμές Ναύπλιο –Μιδέα, Ναύπλιο –Αραχναίο, Ναύπλιο –Νέα Κίος-Αργος, Ναύπλιο Ίρια, Ναύπλιο-Νέο Ροεινό-Προφήτης Ηλίας, Ναύπλιο –Τραχειά, Ναύπλιο- Κρανίδι, Ναύπλιο –Θέατρο Επιδαύρου, Ναύπλιο-Μυκήνες, Ναύπλιο- Αγία-Κυριακή-Εργατικές Κατοικίες-Κούρτη, Ναύπλιο-Εξώστης-Άρια-Αγία Μονή και Ναύπλιο-Καρνεζαίικα.

Η προτεινόμενη να χρηματοδοτηθεί από το Ειδικό Σχέδιο Δράσης συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση συμβάλλει στην επίτευξη της προώθησης της χρήσης των ΜΜΜ, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση καταστημάτων, εταιρειών και ζωνών οικονομικής δραστηριότητας και τη δυνατότητα πρόσβασης από και προς μια αστική περιοχή των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης του Ναυπλίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.