7/16/2018 11:08:00 π.μ.
0

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και περηφάνιας για έναν αθλητή υπόδειγμα, όπως ο Αντώνης Μέρλος, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη αποφάσισαν να μισθώσουν λεωφορείο για τη μεταφορά των φίλων του αθλητισμού προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στίβου Αντώνη Μέρλο, τον αθλητή του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου από τα Ίσθμια.

Με σημείο συνάντησης την Πλατεία ΟΣΕ ξεκινάμε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου και ώρα 6.00 μ.μ. από το Λουτράκι, για να τιμήσουμε την κορυφαία στιγμή της αθλητικής πορείας του Αντώνη Μέρλου έως σήμερα, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, το ήθος και την αξιοσύνη του. Μας κάνει υπερήφανους και μας αποδεικνύει ότι αξίζει να είναι στην κορυφή!

(Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Μέρλος με μια καταπληκτική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο Τάμπερε της Φινλανδίας, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος κάνοντας δύο φορές ατομικό ρεκόρ, 2.21μ. και 2,23μ..

Ο νεαρός άλτης από το Λουτράκι πέρασε με την πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψη, εκτός από το 2.12μ.(με τη δεύτερη), ύψος με το οποίο είχε προκριθεί στον τελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ατομικό ρεκόρ 2.20μ. από πέρσι και φετινό μόλις 2.16μ..

Μαζί του στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Μεξικανός Ρομπέρτο Βίλχες, ενώ την τρίτη θέση την «μοιράσθηκαν» ο Νοτιοαφρικανός Μπρέιτον Πουλ και ο Αμερικανός Γιουβάουγκ Μπλέικ, που πέρασαν τα 2.23μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Και οι τέσσερις του βάθρου απέτυχαν στα 2.25μ.)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.