7/22/2018 02:26:00 μ.μ.
0
Υπάρχει έντονη κινητικότητα σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ,τα κόμματα ψάχνουν υποψηφίους Δημάρχους και  Περιφερειάρχες.
 Όσο αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Πέτρου Τατούλη ,  του Γιώργου Δέδε,εννοείτε πως το  ΚΚΕ και η Χ.Α. θα κατεβάσουν δικά τους ψηφοδέλτια.
Όμως και το ΚΙΝΑΛ λένε οι φήμες πως θέλει δικό του ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπάρχουν αρκετά ονόματα στο τραπέζι και θα πέσουν ακόμα κι άλλα, από αυτά που ακούμε ο μόνος που σίγουρα δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια είναι ο Γιάννης Μανιάτης.
 Άλλωστε ένας πολιτικός της δικής του εμπειρίας  και των προοπτικών του,αν έστω το είχε ως σκέψη στο μυαλό του  δεν θα έκανε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα αλλά στην Πελοπόννησο.
Και μην ξεχνάτε πως είθισται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης να είναι ή από την έδρα της Περιφέρειας ή από έναν νομό με μεγάλο πληθυσμό.
 Όμως το ΚΙΝΑΛ έχει δυνατά ονόματα στην Πελοπόννησο που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και να καταγράψει το κόμμα ένα καλό ποσοστό  , όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Ρέππας, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Παύλος Χρηστίδης και όχι μόνο.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.