7/02/2018 05:59:00 μ.μ.
0

(Σημεία συνέντευξης του Γ. Μανιάτη στο ραδιόφωνο «Φωνή της Ελλάδας»)

Στην απόφαση του κ. Στ. Θεοδωράκη να αποχωρήσει το ΠΟΤΑΜΙ από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, αναφέρθηκε σήμερα ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Φωνή της Ελλάδας». «Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στους προοδευτικούς πολίτες. Εμείς προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα. Με αυτούς που θέλουν και μπορούν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Οι 210.000 συνιδρυτές μας θέλουν καθαρό πολιτικό μήνυμα χωρίς αμφισημίες. Σύνθεση κι ενότητα για να ανατρέψουμε τους σημερινούς θλιβερούς πολιτικούς συσχετισμούς. Κανένας να μην λειτουργήσει ως δεξαμενή του Α. Τσίπρα».

Αναφερόμενος στη συμφωνία για το Σκοπιανό, τόνισε ότι όχι μόνο δεν έκλεισε πληγές του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς άνοιξε καινούριες, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ως Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας ως σημαντικότερα ζητήματα αυτό της γλώσσας και της εθνικής ταυτότητας.

Ο Γ. Μανιάτης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για διαπραγματεύσεις «κάτω από το τραπέζι». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ! Εκχώρησαν τη διαχείριση του αεροδρομίου Αθήνας (ΔΑΑ) για 20 χρόνια έναντι 484εκατ.€. Επεστράφη ως απαράδεκτη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ. Νέα τιμή 1,1δις€! Κατέθεσα ερώτηση για σκάνδαλο. Αναμένω απαντήσεις. Θα λογοδοτήσουν για το μισό δις € που χάρισαν».

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Ο κ. Θεοδωράκης πήρε τις αποφάσεις του. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στους προοδευτικούς πολίτες. Εμείς προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα. Με αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Οι 210.000 συνιδρυτές μας θέλουν καθαρό πολιτικό μήνυμα χωρίς αμφισημίες. Σύνθεση κι ενότητα για να ανατρέψουμε τους σημερινούς θλιβερούς πολιτικούς συσχετισμούς. Κανένας να μην λειτουργήσει ως δεξαμενή του Α. Τσίπρα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τα μεγάλα εθνικά ζητήματα σκοπιανό, μεταναστευτικό, για να λύσει τα δικά του εσωτερικά αδιέξοδα (ΦΠΑ, συντάξεις, Καμμένος).

Ο κ. Τσίπρας ανέλαβε μόνος του την ευθύνη να διατυπώσει και να διαμορφώσει μια πολιτική συμφωνία με τον κ. Ζάεφ, για την οποία θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την ευθύνη μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών και με κάθε έναν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε τη συγκεκριμένη πολιτική επιλογή. Αυτό επειδή θα λειτουργήσει σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, θα το αντιμετωπίσουν σε κάθε επαφή τους με την ελληνική κοινωνία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ! Εκχώρησαν τη διαχείριση του αεροδρομίου Αθήνας (ΔΑΑ) για 20 χρόνια έναντι 484εκατ.€. Επεστράφη ως απαράδεκτη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ. Νέα τιμή 1,1δις€, κατά 127% πιο πάνω! Κατέθεσα ερώτηση για σκάνδαλο. Αναμένω απαντήσεις. Θα λογοδοτήσουν για το μισό δις € που χάρισαν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.