7/09/2018 02:32:00 μ.μ.
0

Την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ στον οικονομικό, επιχειρηματικό, τουριστικό και κοινοβουλευτικό τομέα συζήτησαν σε σημερινή συνάντησή τους ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Μάριος Γεωργιάδης με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Κουβέιτ–Ελλάδας, που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων χαιρέτισε το ενδιαφέρον της κουβεϊτιανής πλευράς για επενδύσεις στην Ελλάδα, υπογράμμισε δε ότι η χώρα μας υποστηρίζει τον σταθεροποιητικό ρόλο του Κουβέιτ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τη συνεισφορά του στην παγκόσμια οικονομία μέσω της εξόρυξης υδατανθράκων.

Η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του Κουβέιτ είχε επίσης συναντήσεις με αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Κουβέιτ και με μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (IPU).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι κουβεϊτιανοί βουλευτές ξεναγήθηκαν στη Βουλή και το Μουσείο της Ακρόπολης.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.