7/29/2018 01:39:00 μ.μ.
0
Νεκρός 55χρονος άνδρας στο Λούσιο ποταμό (βίντεο)
Άντρες του Αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης , οργάνωσαν μια δύσκολη επιχείριση προκειμένου να εντοπίσουν και να ανασύρουν έναν νεκρό από τον ποταμό Λούσιο.

Νεκρός είναι ο Κώστας Μίχος ετών 55 κάτοικος Μεγαλόπολης που εργαζόταν στο Ταχυδρομείο Μεγαλόπολης.

Οι δικοί του τον αναζητούσαν από προχθές το απόγευμα και τελικά χθες το μεσημέρι μια ομάδα που έκανε ράφτινγκ, εντόπισε το σώμα του μέσα στο ποτάμι σε δύσβατη περιοχή, σε απόσταση 2,5 χλμ από το γεφύρι του Ατσίχολου.

Επιτόπου βρέθηκαν άντρες του Αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης οι οποίοι βρήκαν δίπλα στο γεφύρι το αυτοκίνητο του. Αμέσως στήθηκε μια δύσκολη επιχείριση με την βοήθεια μελών της ομάδας TREKKING και τελικά περίπου στις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε η σορός.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης έχει ξεκινήσει την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο άτυχος 55χρονος.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.g




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.