7/21/2018 07:53:00 μ.μ.
0
Τελικά δεν έχει και πολύ σημασία ο χρόνος που θα γίνουν οι εκλογές , είτε αυτές γίνουν το φθινόπωρο του 2018 ή το 2019. Η χρονική στιγμή παίζει ρόλο για τα κομματικά επιτελεία και για τους υποψηφίους βουλευτές, όσο αφορά τους ψηφοφόρους ρόλο παίζει η τσέπη τους,η καθημερινότητα τους και τα εθνικά θέματα.
Ας πάρουμε το σενάριο πως οι εκλογές θα γίνουν 4 Νοεμβρίου , υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν τα εισοδήματα των πολιτών, μήπως θα κάνει η κυβέρνηση φοροελαφρύνσεις , μήπως μειώσει τον Φ.Π.Α., μήπως θα πάρει πίσω την συμφωνία με τα Σκόπια, μήπως θα κάνει κάτι διαφορετικό για το γεγονός πως έχουν κατακλυστεί τα νησιά από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που είναι στοιβαγμένοι σαν ζώα σε γκέτο, μήπως, μήπως, μήπως.
Πόσα μήπως που δεν θα αλλάξουν, αυτά τα μήπως λοιπόν καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών και όχι ο χρόνος, αυτά τα μήπως όμως καλείτε να τα απαντήσει και η αξιωματική αντιπολίτευση αφού είναι εν δυνάμει κυβέρνηση.
Αυτά τα μήπως απασχολούν τους Έλληνες και όχι πότε τα επικοινωνιακά επιτελεία πιστεύουν πως είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για την διεξαγωγή των εκλογών.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.