7/01/2018 12:02:00 μ.μ.
0

Με το τζαζ σχήμα του Tomas Franck New Quartet από τη Δανία να ερμηνεύει τόσο έργα του ιδρυτή του όσο και των μεγάλων συνθετών του είδους, όπως ο John Coltrane κι ο Miles Davis συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το 27ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου στο κάστρο του Παλαμηδίου το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018.

Μετά από γενική απαίτηση των φίλων της τζαζ ο διάσημος Tomas Franck επιστρέφει στο Φεστιβάλ Ναυπλίου για να δώσει την δυνατότητα στους θαυμαστές του από όλη την Ελλάδα να τον απολαύσουν στο εκπληκτικό Ναύπλιο.

Ο αυθορμητισμός του σχήματος και η δυνατότητα του να αφουγκράζεται τη στιγμή θα χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία στο κοινό. Το ένθετο του φεστιβάλ “Κύκλος Τζαζ” θα συνεχιστεί με άλλες δύο συναυλίες.

Έπαιξαν οι μουσικοί ο Ben Besiakov στο πιάνο, οι  Daniel Franck και Lennart Ginman στο μπάσο  ο Jeppe Gram στα τύμπανα και ο Tomas Franck στο σαξόφωνο τενόρο.















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.