7/03/2018 10:14:00 μ.μ.
0

Από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων καθημερινά βλέπουμε αφιερώματα για τους "Πρώτους των Πρώτων" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο πραγματικά όμως "Πρώτος των Πρώτων" είναι ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων από το Ναύπλιο που δεν είδε την δημοσιότητα (που δικαιωματικά του ανήκει) καθώς όπως λέει αυτό που τον δίδαξε η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων ήταν η αυτογνωσία.

Ο Αναστάσης Μαρτίνος από το Ναύπλιο αρίστευσε φέρνοντας στην Αργολίδα την πρώτη θέση των Πανελληνίων Εξετάσεων 2018 και δικαιούται τον τίτλο του Πραγματικά Πρώτου καθώς συγκέντρωσε την αστρονομική βαθμολογία των 19.587 μορίων.

Εμείς ψάξαμε τον βρήκαμε και μετά από αρκετή πίεση δέχθηκε να μας μιλήσει για τον πραγματικό άθλο του καθώς ο Αναστάσης έχει και μια ακόμη πρωτοτυπία γιατί,  επέλεξε να δώσει σε πέντε μαθήματα έναντι τεσσάρων που έδωσαν οι συμμαθητές του δηλαδή σε δυο επιστημονικά πεδία των Μαθηματικών και της Βιολογίας όπου και στο δεύτερο αρίστευσε και εκεί με 19.559 μόρια!!!

Με 7-8 ώρες διάβασμα την ημέρα και χωρίς να αποχωριστεί την προσωπική του ζωή και τους φίλους του ο Αναστάσης Μαρτίνος θεωρεί το ταξίδι  πιο σημαντικό από τον προορισμό αρκεί κάποιος να έχει αυτογνωσία όπως τονίζει

Ένα παιδί γεμάτο όνειρα που στην ερώτηση μας ποιον τομέα θα επιλέξει απαντάει αυθόρμητα, την Ιατρική καθώς τον συνεπαίρνει η έρευνα, ενώ συμβουλεύει τους μαθητές που θα βρεθούν τα επόμενα χρόνια στην θέση του υποψήφιου για τις Πανελλαδικές να χαρούν το ταξίδι και να έχουν θέληση για αυτό που τους αρέσει να κάνουν στη ζωή τους!!!

Καλή σταδιοδρομία στον Αναστάση Μαρτίνο και πολλά πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν και την οικογένεια του όχι τόσο για την βαθμολογία του.... αλλά για τον χαρακτήρα του!!!
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.