Υλικά
Για 4-6 άτομα
200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
180γραμμάρια κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς
3 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
250 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος
400 γραμμάρια φράουλες κομμένες σε κύβους
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το τυρί κρέμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει και να ενωθεί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια εσάνς, το λικέρ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Ταυτόχρονα πλένουμε καλά τις φράουλες και τις σκουπίζουμε, κόβουμε σε κομματάκια και τις ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, ανακατεύουμε καλά.
Με μια μεμβράνη καλύπτουμε τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και διατηρείτε στη συντήρηση.
ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.