1/19/2018 10:09:00 π.μ.
0

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στην έδρα της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στο Επιμελητήριο Αχαϊας πραγματοποιήθηκε η 149η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με θέμα τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από προέδρους των Επιμελητηρίων της γεωγραφικής εμβέλειας της Διαχειριστικής, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων Επιμελητηριακών εκλογών.Το νέο Προεδρείο του Δ.Σ., το οποίο εξελέγη ομόφωνα, διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Πλάτωνας Μαρλαφέκας - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας
Α΄Αντιπρόεδρος: Φώτιος Δαμούλος - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας
Β΄Αντιπρόεδρος:  Σωτήρης Σκιαδαρέσης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας
Γ΄Αντιπρόεδρος:  Ιωάννης Μπούρης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρεβέζης

Εκπρόσωπος της Διαχειριστικής στο Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ), που αποτελείται από επτά εταίρους - ενδιάμεσους φορείς με αντικείμενο τη Διαχείριση Κρατικών Ενισχύσεων, ορίστηκε ομόφωνα ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας  Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Μετά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, η διοίκηση, τα μέλη και τα στελέχη της Διαχειριστικής έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φορέα, με την ευχή να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του, με απώτερο σκοπό την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.