1/16/2018 10:51:00 π.μ.
0

Η ετήσια ιερατική σύναξη της Μητρόπολης Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης, υπό την προεδρία του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.

Η σύναξη ξεκίνησε με την ευλόγηση της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κληρικών από τον μητροπολίτη, ο οποίος ευχήθηκε στους ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και κάθε καλό στη διακονία και τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε ομιλία από τον διευθυντή της Αστυνομίας Μεσσηνίας, Παναγιώτη Πούπουζα, με θέμα «Εγκληματικότητα - Παραβατικότητα στην καθημερινότητά μας». Παράλληλα, ο κ. Πούπουζας παρείχε συμβουλές προφύλαξης και αντιμετώπισης διάφορων παραβατικών περιστατικών.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα διοικητικά και διαχειριστικά των ιερών ναών, μονών και προσκυνημάτων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η σύναξη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.