1/18/2018 10:20:00 μ.μ.
0

Την Πέμπτη  18 Ιανουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ενορίας της Αγίας Τριάδος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος  Νεκτάριο ο οποίος και μίλησε με επίκαιρο θέμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδος  με επίκαιρες μελωδίες και κάλαντα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας, καθώς κι όλους που παραβρέθηκαν.

Ο Ιερέας π. Γεώργιος δώρισε σε όλα τα μέλη της χορωδίας από ένα βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδος με τον βίο του  Άγιου  Νικηφόρου του Λεπρού. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Ιερείς, δημοτικοί σύμβουλοι, το τοπικό συμβούλιο, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α. Λυκομήτρος και πάρα πολύς κόσμος.


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.