1/12/2018 09:06:00 μ.μ.
0
Επικοινωνήσαμε με τον   Χρήστο Πούλο, μόλις λίγες ημέρες μετά την εκ νέου ανάληψη της θέσης του προπονητή του Αργοναύτη. Μέσα σε λίγες γραμμές μας περιέγραψε την κατάσταση, τις προθέσεις του και όχι μόνο.
 " Όταν μου έγινε η πρόταση μπήκα σε μεγάλο δίλημμα και λόγο τον καλοκαιρινών γεγονότων, η παρουσία μου στον πάγκο του Αργοναύτη δεν θα ήθελα να γίνει άλλοθι για κανέναν, όμως πιστεύοντας πως έχω να προσφέρω στην ομάδα και σε συνδυασμό με το γεγονός πως πολλοί φίλοι στη Νέα Κίο ήθελαν την επιστροφή μου δεν μπορούσα παρά να δεχτώ. Βέβαια η κατάσταση της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη, όμως με δουλειά και με την τήρηση των υποσχέσεων της διοίκησης μπορεί να ανατραπεί και η ομάδα να πάει καλά
.Δεν έχω το μαγικό ραβδάκι, θα προσπαθήσω με τους συνεργάτες μου, τους παίχτες τον κόσμο και την διοίκηση να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε στις δύσκολες στιγμές της ομάδας πάντα δηλώνω παρών."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.