1/15/2018 09:01:00 π.μ.
0

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, να προσέλθετε στις 17 -1-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o Περί υπογραφής του εγγράφου ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ COMM/ATH//ED/2018-2020/28 μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσωπούμενης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και του Δήμου Ναυπλιέων, στο πλαίσιο μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ τους, κατόπιν επιλογής του Δήμου Ναυπλιέων ως εταίρου για τα κέντρα πληροφόρησης EUROPE DIRECT για την περίοδο 2018-2020.

ΘΕΜΑ 2ο Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS PLUS για την υλοποίηση της πράξης STEP ONE – «Οι αθλητικές παραδόσεις εκπαιδεύουν τους παίκτες της Νέας Ευρώπης ».

ΘΕΜΑ 3ο Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων σε υποβολή πρότασης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Creative Europe με ενδεικτικό τίτλο ΄΄NaDiR – The Nafplion Digital Recording Project ΄΄ .

ΘΕΜΑ 4ο Περί σύστασης της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών Εκποίησης και Εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου.

ΘΕΜΑ 5ο Περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής προμηθειών έτους 2018.

ΘΕΜΑ 6ο Περί σύστασης της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

ΘΕΜΑ 7ο Περί σύστασης της Επιτροπής Εκτίμησης τιμήματος ακινήτων.

ΘΕΜΑ 8ο Περί συγκρότησης Επιτροπής Τουρισμού Προβολής & Ανάπτυξης του Δ.Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 9ο Περί ορισμού αντιπροσωπείας για τη συμμετοχή του Δ.Ναυπλιέων στην τουριστική έκθεση New York Times Travel Show στην Ν.Υόρκη .

ΘΕΜΑ 10ο Περί αντικατάστασης του εκλιπόντος Ψυχογυιού Ευάγγελου στην επιτροπή παρακολούθησης προγραμματικής σύμβασης για το ΣΧΟΟΑΠ Μιδέας και Ασίνης και προγραμματικής σύμβασης για την « ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ (ΧΑΜΑΜ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ» .

ΘΕΜΑ 11ο Περί έγκρισης της αρ. 179/2017 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Δημ. Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου με θέμα « 6η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».

ΘΕΜΑ 12ο Περί εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ 13ο Επί εισηγήσεως για παραχώρηση θέσης ολιγόωρης στάσης έμπροσθεν καταστήματος ΕΛΤΑ ΔΚ Τολού.

ΘΕΜΑ 14ο Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου : « Οικοδομικές και η/μ εργασίες στην πλατεία Παναρητίου » .

ΘΕΜΑ 15ο Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου « Διαμόρφωση πλατείας Λευκακίων ».

ΘΕΜΑ 16ο Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ - 1ου ΠΚΤΜΝΕ και έγκρισης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου : « Επισκευές - Συντηρήσεις Δημ. Κτιρίων » .

ΘΕΜΑ 17ο Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ του έργου : «Βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων ΔΕ Ν. Τίρυνθας» .

ΘΕΜΑ 18ο Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Επισκευές στο κτίριο του Γυμνασίου Δρεπάνου ».

ΘΕΜΑ 19ο Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στη δημοτική οδό προς παραλία Κονδύλι » Δ.Ναυπλιέων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Δ.Σ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.