1/06/2018 01:31:00 μ.μ.
0

Στο Ναύπλιο την πρωτεύουσα της Αργολίδας και την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Προηγήθηκε θεία λειτουργία και ο μεγάλος αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος,

Την ακολουθία των Θεοφανίων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος, Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και πλήθος κόσμου.

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.