1/04/2018 01:17:00 μ.μ.
0

Η κοπή της πίτας του 2018 στο Γηροκομείο Άργους Αγία Αικατερίνη, που έγινε χθες Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ήταν σημαντική και ιδιαίτερη.

Η παρουσία των Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου, του Γιάννη Γκιόλα, Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Άργους –Μυκηνών, απέδωσε τον απαιτούμενο σεβασμό και την ευαισθησία που έχουμε όλοι απέναντι στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα επιβραβεύτηκαν η διοίκηση του ιδρύματος και ο πρόεδρος του Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Δήμος Άργους Μυκηνών και το πλήθος των συμπολιτών μας που συνδράμουν το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο. Με την άριστη και νοικοκυρεμένη διαχείριση φροντίζουν σε μόνιμη βάση και περιθάλπουν 60-70 γέροντες και γερόντισσες που έχουν την απόλυτη ανάγκη μας.

Καλή χρονιά για όλους με υγεία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.