1/15/2018 10:37:00 π.μ.
0

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά  για τα πρόσωπα που διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας γίνεται αναφορά και στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη Δικηγόρο Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Όπως γράφει η εφημερίδα τα πρόσωπα αυτά οδεύουν προς τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές με την διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Πειραιώς Ρεβέκκα Πιτσίκα να τρέχει το σχετικό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξάλλου έχει δηλώσει ότι τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο θα υπάρχει σε κάθε ψηφοδέλτιο.

Τα Παραπολιτικά δημοσιεύουν τα ονόματα που έχουν ήδη προκριθεί.

Πρόκειται όπως λέει η εφημερίδα για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου με τη Σόνια Τάνταρου Κρίγγου να αντιπροσωπεύει την Αργολίδα σε αυτή την ανανέωση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πράγματι η κα Κρίγγου συμμετείχε στην διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου και μάλιστα με επιτυχία ενώ όταν ερωτάται για την υποψηφιότητά της απαντάει ότι πρόθεσή της είναι να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και ότι ο Πρόεδρος του κόμματος είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.