1/12/2018 05:57:00 μ.μ.
0
Η Ιωάννα Αθανασούλα συνδικαλίστρια και νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Ναυπλίου προέβη σήμερα σε σοβαρές καταγγελίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , γράφει για ανθρώπους που κοιμούνται στα σπίτια τους και πληρώνονται , γράφει για υψηλόβαθμους που πληρώνονται εφημερίες ενώ είναι στο σπίτι τους.Καταγγελίες που χρήζουν την παρέμβαση εισαγγελέα γιατί δεν τις κάνει ένας ανώνυμος πολίτης αλλά ένας άνθρωπος εκ των έσω.


Αγαπημενοι μου φιλοι και φιλες τωρα που περασαν οι γιορτες,για να μη με λετε γκρινιαρα και μιζερη Χριστουγεννιατικα, θελω να μοιραστω μαζι σας το θυμο μου και την αγανακτηση μου για ολα οσα εξακολουθουν να συμβαινουν στη Ν.Μ.Ναυπλιου... Υπαρχουν λοιπον ακομα εργαζομενοι στο νοσηλευτικο αλλα και στο παραιατρικο προσωπικο που κοιμονται στα σπιτια τους και πληρωνονται προσθετες αμοιβες. Καλα το ακουσατε εδω και 20 χρονια που εγω βρισκομαι σ'αυτη τη μοναδα συμβαινει αυτο.....Και οχι μονο δεν το εχουν σταματησει ή μειωσει αλλα σε αυτους τους καιρους της.κρισης και της φτωχιας αυτοι συνεχιζουν να γεμιζουν τις τσεπες τους και τα πορτοφολια τους με χρηματα που σιγουρα ΔΕΝ τα εχουν δουλεψει...
Ακομα και υπαλληλοι με θεση διευθυντριας και τομεαρχη εκτος απο τα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΗΣ που λαμβανουν παιρνουν και παχουλες αμοιβες για "εφημεριες" που κανου απο το σπιτι τους....ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!!! ΕΠΑΨΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΧΟΥΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.... Και ας σταματησουν να εκβιαζουν οι εν λογο αγαπητοι συναδελφοι οτι αν θα κοπουν αυτα τα χρηματα θα σταματησει και η λειτουργια των νευραλγικων τμηματων στα οποια "εργαζονται" Δεν αντεχει αλλο η ψυχη μου τοση κοροιδια....Φτανει πια!!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.