1/03/2018 08:51:00 π.μ.
0

Την 6η Ιανουαρίου 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 για την εορτή των Αγίων Θεοφανείων θα τελεσθεί, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. κ. Νεκταρίου μετά του Ιερού Κλήρου, Αγιασμός στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια και ώρα 11.00 θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο συνήθη παραλιακό χώρο (Π).

Προσέλευση επισήμων στο Ναό ώρα 9.55.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

O Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος.

Ο κ. Περιφερειάρχη Περιφέρειας Πελ/σου

Οι κ.κ. Βουλευτές του Νομού

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος

Ο κ. Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ναυπλίου

Όλες οι εδώ Δικαστικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές Ναυτικές Αρχές, οι Αρχές της Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου με τους κ.κ. Υπαλλήλους Αξιωματικούς και γενικά Λειτουργούς αυτών.

Οι Ανάπηροι και τα θύματα πολέμου, οι Ε.Α. Αξιωματικοί ξηράς, θάλασσας και αέρα, ο Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Ναυπλίας, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και όλων των Εθνικών Αγώνων.

Το Σώμα των Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών

Η Ομοσπονδία των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, οι εδώ αναγνωρισμένοι Σύλλογοι, Ενώσεις, Εταιρείες, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και λοιπές οργανώσεις.

Ο λαός του Ναυπλίου και των περιχώρων και οι παρεπιδημούντες ξένοι.

Η πομπή θα ξεκινήσει από το Μητροπολιτικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ την παραπάνω ώρα θα περάσει από τις οδούς ΠΛΑΠΟΥΤΑ, ΑΓΓ. ΤΕΡΖΑΚΗ, ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΛ. ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ, ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μετά δε την ιεροτελεστία της κατάδυσης θα κατευθυνθεί στον Ιερό Ναό Γεννέσιον της Θεοτόκου.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Στ. Γκουργιώτης, Δημοτικός Υπάλληλος.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν τα της θρησκευτικής τελετής η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, η Φιλαρμονική, τα της Στρατιωτικής παρατάξεως και πομπής το Φρουραρχείο και τα της τάξεως γενικά η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο.

Τα καταστήματα και οι οικίες της πόλεως θα σημαιοστολιστούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.