1/03/2018 12:39:00 μ.μ.
0

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, (περίπου στις 02:30) σημειώθηκε επεισόδιο σε Bar στη Σπάρτη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ιδιοκτήτη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο άνδρες Γεωργιανής καταγωγής, προκάλεσαν επεισόδιο μέσα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας.

Ο καταστηματάρχης έβγαλε τους δύο Γεωργιανούς έξω, αλλά αυτοί συνέχισαν τον καβγά και του επιτέθηκαν με γροθιές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Τελικά ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα.

Μετά το περιστατικό που εκτυλίχτηκε έξω από το μπαρ στο κέντρο της Σπάρτης και στοίχισε τη ζωή του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη, (πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος), οι δύο Γεωργιανοί ηλικίας 33 και 38 ετών, τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 33χρονος κατευθύνθηκε προς την Κων. Παλαιολόγου με σχισμένη την μπλούζα του και εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα από τις αρχές. Δεδομένου όμως ότι η αστυνομία είχε καταγγελίες για δύο δράστες αναζήτησε τον δεύτερο με πληροφορίες που προσπάθησε να  αποσπάσει από τον 33χρονο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν για έρευνα στην κατοικία του πρώτου, σε μια πολυκατοικία στην οδό Μενελάου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δεύτερο δράστη. Μετά από ώρα οι αστυνομικοί έφυγαν από το σημείο, ή έτσι φάνηκε, καθώς κάποιοι είχαν μείνει να επιτηρούν διακριτικά την περιοχή, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ο 38χρονος τότε έπεσε στην «παγίδα». Όπως λένε οι πληροφορίες μας ο δεύτερος δράστης είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κρυβόταν. Όταν είδε τους αστυνομικούς να φεύγουν, κατέβηκε και έτσι οι αστυνομικοί τον έπιασαν.

Και οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς ήταν τραυματισμένοι. Ο ένας βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ενώ έως αυτή την ώρα, ο δεύτερος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί και αυτός στα κρατητήρια.

Τέλος, οι δύο συλληφθέντες μέχρι και αυτή την ώρα φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει.


ΠΗΓΗ: apela.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.