1/20/2018 09:36:00 π.μ.
0
Τα στατιστικά είναι υπέρ του Τσιτουρίδη, ο οποίος φαίνεται πως έχει μια αδυναμία να σφυρίζει τα παιχνίδια της νησιωτικής ομάδας και μάλιστα να τα κερδίζει ο αντίπαλος. 
Δεν λέω  ο Παύλος καλός άνθρωπος, όμως ρε παιδιά στα σοβαρά, είναι ένας άνθρωπος περίπου στην μέση ηλικία και σε κιλά μερικά περισσότερα από τα δικά μου, που είναι πολλά .Όσο και έμπειρος να είναι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός παιχνιδιού και θα περίμενα από τον ίδιο να μπορεί να το αντιληφθεί , γιατί η διαιτησία δεν είναι το θεατρικό σανίδι που ο ηθοποιός μπορεί να παίζει μέχρι τα βαθιά γεράματα.
 Άσε που όσα παιχνίδια έχει σφυρίξει φέτος του Πόρου η ομάδα έχει χάσει από χέρι και δεν πιστεύω πως έχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα αλλά τέτοιος έρωτας να είναι σχεδόν στα μισά παιχνίδια της ομάδας ο ίδιος διαιτητής; 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.