1/13/2018 08:58:00 π.μ.
0

Η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου καθορίστηκε ως αργία στο Αίγιο με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Η ημέρα αυτή θα είναι αργία και δημόσια εορτή τοπικής σημασίας προς τιμήν της επετείου της έναρξης της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, όταν οι Φιλικοί της Βόρειας Πελοποννήσου συναντήθηκαν στη Βοστίτσα, όπως λεγόταν τότε το Αίγιο  και οργάνωσαν την επανάσταση στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα, οι εκδηλώσεις του εορτασμού, οι οποίες θα γίνονται στο Δήμο Αιγιαλείας Νομού Αχαΐας, εκτός από το πρόγραμμα που καταρτίζεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, περιλαμβάνουν γενικό σημαιοστολισμό σε όλο το Δήμο από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής και φωταγώγηση του δημοτικού καταστήματος και των λοιπών δημόσιων κτιρίων, από τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.


ΠΗΓΗ: thecaller.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.