1/09/2018 07:19:00 μ.μ.
0

Το πανελλαδικό φεστιβάλ βιβλίων “Όψεις του φανταστικού 2018” θα γίνει στην Καλαμάτα στις 20 Ιανουαρίου από τις 6 το απόγευμα στο “Bodega” στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων που θα παρουσιαστούν και μια μεγάλη επιλογή από τα υπόλοιπα. Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων “Συμπαντικές διαδρομές”. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων. Επίσης θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 6 μ.μ. “Η Κυπριακή λογοτεχνία του φανταστικού μέσα από τα βιβλία του εκδοτικού”: «30 ιστορίες, χίλιες εικόνες» του Φίλιππου Φιλίππου, «Η γέννηση της Σκύλας» της Μαρίας Κούβαρου, «Το τέλος της Χιονάτης» του Ανδρέα Καπανδρέου, «Η πανσιόν και άλλα διηγήματα...» του Μιχάλη Νικολάου, «Στο ποτάμι του χρόνου: Η πρώτη Κυπριακή ανθολογία λογοτεχνίας του φανταστικού στην Κύπρο». 6.15 μ.μ. «Ολα είναι κύκλος» της Φαίης Ρέμπελου, παρουσίαση του βιβλίου από τη συγγραφέα. 6.30 μ.μ. «Το παζλ» του Γιώργου Περισανίδη, 6.45 μ.μ. «Φώο Σπόετ. Η άνοδος των Μπόραθ» του Γιάννη Καμπουρόπουλου. 7 μ.μ. «Το μεγάλο ερώτημα» της Σοφίας Ζαρκαλή, 7.15 μ.μ. «Αιχμάλωτοι στο χάος» του Γιάννη Παπαθανασίου, 7.30 μ.μ. ενημέρωση για τις καινούργιες ανθολογίες του εκδοτικού: «Από τη γη στο φεγγάρι: Ιστορίες εμπνευσμένες από το έργο του Ιούλιου Βερν» «Μαγικοί χοροί: Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με λυκάνθρωπους από Ελληνες συγγραφείς», «Θρύλοι του Σύμπαντος VII». 7.40 μ.μ. «Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης: σαν τον παλιό, καλό καιρό...» του Μεσσήνιου Χάρη Λιανού, με αναφορά στα παλιότερα βιβλία του «Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης. Μια αγάπη όπως παλιά» και «Ερως ο γιος της καταιγίδας». 8.20 μ.μ. σύντομη αναφορά στην υπηρεσία αυτοέκδοσης. 8.30 μ.μ. «Χρυσαφέντηδες και καλοκύρηδες» της Ιφιγένειας Κυργιώ, κλήρωση δώρων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.