1/05/2018 12:48:00 μ.μ.
0

Στην τραγικότερη θέση όλων βρίσκεται η 15χρονη Χριστίνα, το κορίτσι που έχασε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, τη μητέρα και την αδελφή της, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό της οποίας έχουν φθάσει από χθες οι δυο γιαγιάδες αλλά και ο αδερφός της νεκρής μητέρας, όπως είχε αναφέρει η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, προκειμένου να απαλύνουν όσο μπορούν τα εσωτερικά τραύματα του κοριτσιού που δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και ζητάει τη μητέρα του.

Μάλιστα η κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων είναι τέτοια για την Χριστίνα, που από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του κοριτσιού καθώς αν και η υγεία του δεν κινδυνεύει και φέρει ορθοπεδικά τραύματα, η ζωή του άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη, μένοντας πλέον ορφανό από μητέρα, χάνοντας αδερφή και με έναν πατέρα να δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, το νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή μερίμνησε για την φιλοξενία των συγγενών της οικογένειας Κωστίδη, για όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνουν στο νοσοκομείο εκεί όπου εκτός από την κατάσταση του κοριτσιού, αγωνιούν και για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα Νίκου Κωστίδη.

Την ίδια ώρα, στην Τήλο επιστρέφουν οι σοροί της 20χρονης Μαρίας και της μητέρας της, Δέσποινας καθώς ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή. «Οι σοροί των δύο γυναικών έχουν φύγει από το νοσοκομείο και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιστροφή τους στην Τήλο», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.

Οι δύο σοροί, συνοδευόμενοι από μέλη της οικογένειας της Μαρίας και της Δέσποινας, αναχωρούν από το Ηράκλειο με προορισμό προς την Ρόδο και στη συνέχεια με καραβάκι θα φτάσουν στην Τήλο όπου και θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή.


ΠΗΓΗ: thecaller.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.