1/21/2018 07:50:00 μ.μ.
0

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Δρεπάνου, μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Α1. Πανασιναϊκός και Αργοναύτης  φρόντισαν να επιβεβαιώσουν με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο, τη καλή πορεία τους αποζημιώνοντας τους πολλούς φίλαθλους που βρέθηκαν στη κερκίδα.

Το παιχνίδι τελικα κέρδισε ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο Αργοναύτης, παρότι ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ ειχε την ευκαιρία να το «κλέψει».

Στο Α ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκινώντας πολύ δυνατά είχαν τη πρώτη ευκαιρία τους στο 10', όταν ο Νέτζα από αριστερά βρήκε μέσα στη περιοχή τον Μανέτα που σούταρε ψηλά και δυνατά στην αριστερή γωνία υποχρεώνοντας τον Τσακάλη να κάνει τρομερή επέμβαση, διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 24’ εκτέλεση φάουλ του Ισούφι έξω από τη περιοχή, νέα μεγάλη επέμβαση του Τσακάλη στην αριστερή του γωνία, νέο σουτ του Μανέτα που βρήκε τη μπάλα στο πόδι του από την απόκρουση, από τη μικρή περιοχή αυτή τη φορά, αλλά ο Τσακάλης με τρομερά αντανακλαστικά αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ. Στο 28’ η πρώτη προσπάθεια του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ από πάσα του Μπέλμπα στον Καραβιά, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα μόλις έξω από το δεξί δοκάρι του Μπραιμλαρι.

Στο 32’ ο Καραβιάς θα κερδίσει φάουλ απο τον Μπούκουρη έξω  απο την περιοχή. Την εκτελεση αναλαμβάνει ο Τεμέλκοφ και με δεξί δυνατό σούτ απο τα 25 μέτρα η μπάλα καρφώνεται στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Μπραιμλάρι. Υπέροχη εκτέλεση και καταπληκτικό γκόλ!
Ο Αργοναύτης θα απειλήσει για τελευταία φορά για το Α ημίχρονο στο 43’, όταν σε φάουλ του Νέτζα εκτός περιοχής, ο Τσουρδίνης θα πιάσει κεφαλιά προς τα πίσω αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.

Στο Β ημίχρονο ο Πανασιναϊκός ξεκίνησε καλύτερα, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για τον τερματοφύλακα του Αργοναύτη.  Στο ίδιο διάστημα ο Αργοναύτης προσπαθούσε να πιέσει κυρίως με τα κόρνερ του Ισούφη, από τα οποία δημιούργησε αναταραχή δύο φορές στη περιοχή του Τσακάλη, αλλά τα τελειώματα που επιχείρησαν, ο Δριμουρας και ο Μανέτας προσέκρουσαν σε σώματα των γηπεδούχων. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνέβη σε μια εντελώς ανύποπτη στιγμή με ανορθόδοξο τρόπο: Ήταν το 65’ όταν κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ είναι ο Γ. Ταμπάκης και επιχειρεί να απομακρύνει, το σουτ που κάνει όμως είναι κακό και η μπάλα βρίσκει τη πλάτη συμπαίκτη του ο οποίος απομακρύνεται,  και καταλήγει  στα πόδια του Δριμούρα μέσα στη περιοχή ο οποίος «αποδέχεται το δώρο» και απλά τη σπρώχνει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσακάλη.  Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι και με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία από την ισοφάριση, πίεσαν για να πετύχουν άλλο ένα τέρμα και το κατάφεραν στο 72’ όταν σε βαθιά μπαλιά του Μπούκουρη στη περιοχή, ο Ταμπάκης διώχνει με κεφαλιά εκτός περιοχής, ο Μανέτας πιάνει δεξί μονοκόμματο σουτ στη δεξιά γωνία του Τσακάλη, μπάλα σκάει μπροστά του και καταλήγει στα δίχτυα. Το 1-2 είναι γεγονός.

Στο 20λεπτο που απέμεινε ο Πανασιναϊκός έγινε απειλητικός δυο φορές από σέντρες του Κωστόπουλου και του Τοπάλι, αλλά τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε.

Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση θα έρθει στο 83’ όταν ο Μπέλμπα αποφεύγει τρεις παίκτες στο κέντρο και βγάζει υπέροχα στον Καββεζό σε θέση έξω αριστερά, η σέντρα του τελευταίου στον Καραβιά είναι τέλεια και στο σωστό χρόνο και το τελείωμα του Καραβιά πολύ καλό στη κίνηση, αλλά ο Μπραιμλαρι με τρομερή εκτίναξη στο αριστερό «Γ» θα κρατήσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Εξαιρετικό σε ρυθμό και φάσεις παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες. Πολύ καλή με ελάχιστα λάθη και η διαιτησία του Ζώη και των βοηθών του Τσιλογιάννη και Σιαχάμη.

Καλύτεροι του γηπεδούχου ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ οι Τσακάλης, Μπελμπα, Καββεζός, Τεμέλκοφ και Ρεζντα.






























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.