1/14/2018 09:04:00 μ.μ.
0


Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις για τον Πανασιναϊκό που «καθάρισε» χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Μόλις στο 12’ μετά απο άψογη συνεργασία Μπέλμπα και Γιώργου Ταμπάκη έξω απο τη περιοχή του γηπεδούχου, ο τελευταίος βγάζει μπαλιά «τρύπα», ανάμεσα απο το δίδυμο των στόπερ του Ατρομήτου, και ο Κωστόπουλος που έχει ήδη κάνει τη κίνηση διαγώνια απο δεξιά, πλασάρει ιδανικά στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Πιτερού και ανοίγει το σκόρ. (0-1).
Πρίν καλά καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, στο 15’, ο Τεμέλκοφ τροφοδοτεί τον ευρισκόμενο λίγο κάτω απο το ημικύκλιο και προς τη περιοχή του Ατρομήτου Καραβιά, αυτός υποδέχεται τη μπάλα και γυρίζοντας μέτωπο προς την εστία αποφεύγει τρείς αντιπάλους και μόλις φτάνει στη περιοχή πλασάρει ιδανικά στην αριστερή γωνία του τον Πιτερό. (0-2).
Απο αυτό το σημείο και εώς το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ απλά διαχειριζόταν το υπέρ του σκόρ και ο Ατρόμητος προσπαθούσε να γίνει απειλητικός κυρίως απο τα χτυπήματα κόρνερ του Μίχου η απο μακρινά συνήθως υπό πίεση σούτ, τα οποία όμως σε καμια περίπτωση δεν ανησύχησαν την άψογα στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ένα σούτ του Αλκη Καζά στο 28’ ο Τσακάλης μπλόκαρε εύκολα. Και άλλο ένα του Μαρκάκη στο 34’ είχε την ίδια τύχη.
Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να αντιστρέψουν την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά ο Πανασιναικός σήμερα ήταν πραγματικά πολύ καλός και πολύ νωρίς ουσιαστικά έβαλε τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, με ένα γκόλ καταπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση. Ήταν το 57’ και έξω απο τη περιοχή των φιλοξενούμενων ο Τάσος Ταμπάκης αποσπά τη μπάλα απο τον Μαυρόγιαννη και τροφοδοτεί τον Ρέζντα, αυτός διανύει λίγα μέτρα και δίνει τη μπάλα στον Μπέλμπα που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, αυτός με τη μια στον ευρισκόμενο σε θέση έξω αριστερά Καραβιά και αυτός αμέσως διαγώνια στον Ρέζντα ο οποίος έχοντας κάνει 70 μέτρα κούρσα, έχει βρεθεί στη περιοχή του Ατρομήτου κινούμενος ως επιθετικός και πλασάρει «σκάβοντας» τη μπάλα πάνω απο το σώμα του Πιτερού και πραγματοποιεί το 0-3! Ενα πραγματικά πολύ όμορφο γκόλ!
Το σκόρ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις εάν οι παίκτες του Πανασιναικού σε δύο τρείς περιπτώσεις αντιδρούσαν πιο ομαδικά.
Ο Ατρόμητος τη μόνη στιγμή που φ´ανηκε απειλητικός ήταν στο 76’ όταν απο μεταβίβαση του Μίχου στον Αλκη Καζά ο τελευταίος σούταρε δυνατά απο το ύψος της περιοχής, αλλά ο Τσακάλης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απεσώβησε τον κίνδυνο διώχνοντας σε κόρνερ.
 Απο τους γηπεδούχους διεσώθησαν οι Μίχος, Άλκης Καζάς και κάποιες καλές στιγμές είχαν οι Μαρκάκης, Σαρακινιώτης.
Απο τον Πανασιναϊκό που βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα, η απόδοση όλων κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και εάν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιους, αυτοί ήταν σίγουρα οι 4 της άμυνας,  Γ. Ταμπάκης, Τ. Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Ρέζντα. Καθώς και οι Καραβιάς, Μπέλμπα, Τεμέλκοφ, Καββεζός.
 .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.