12/27/2017 02:02:00 μ.μ.
0

Πώς θα αποφύγεις τον πονοκέφαλο μετά το ξενύχτι και το ατελείωτο ποτό; Δοκίμασε τέσσερις τρόπους που θα σε κάνουν την επόμενη ημέρα να νιώθεις ανάλαφρος και όσο πιο… φρέσκος γίνεται.

Πιες μπόλικο νερό. Η κατανάλωση νερού είναι μια καλή λύση καθώς τα κύτταρα για να αραιώσουν το αλκοόλ χρησιμοποιούν τα αποθέματα νερού, ενώ η αφυδάτωση προκαλεί πονοκέφαλο. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις νερό που είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, με επιπλέον ηλεκτρολύτες, όπως τα αθλητικά ποτά. Αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις τοξίνες.

Δοκίμασε τουρσί. Η άλμη στην οποία διατηρείται το τουρσί, που είναι πλούσια σε ξύδι, αποτελεί αντίδοτο στο hangover. Σύμφωνα με το iatropedia, όταν το τουρσί φτάσει στην φάση της ζύμωσης, παράγει ένα συγκεκριμένο είδος «καταπραϋντικών» βακτηρίων, που μπορούν να βοηθήσουν να ηρεμήσει ένα ερεθισμένο στομάχι.

Φάε φρούτα. Τα φρούτα είναι πλούσια σε νερό και βιταμίνες, ενυδατώνουν τον οργανισμό και σταματούν τον πονοκέφαλο.

Βιταμίνη C. Τα φρούτα και τα ποτά με περιεκτικότητα σε βιταμίνη C βοηθούν τον οργανισμό να επιταχύνει τον μεταβολισμό του αλκοόλ και να απομακρύνει τις τοξίνες.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.