12/21/2017 01:52:00 μ.μ.
0

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό του Nomads! Ποιοι θα περάσουν στον τελικό;

Από τους τέσσερις παίκτες ένας θα περάσει απευθείας στον τελικό. Πρόκειται γι'αυτόν που θα έχει πάρει από το τηλεοπτικό κοινό τις περισσότερες θετικές ψήφους, ενώ οι τρείς θα μονομαχήσουν!

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ρωτήσει τους παίκτες αν υπήρξε κάποια ερώτηση στο Ask Nomads που να τους έφερε σε δύσκολη θέση και ο Γιώργος Μαυρίδης θα πει όλο νόημα: «Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση: Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες "αδελφό σου".

Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει. Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά;»!


ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.