12/14/2017 07:46:00 π.μ.
0


Εκλογές διεξήχθησαν χθες για την ανάδειξη νέου προέδρου και Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου των Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ", Υποψήφιος Πρόεδρος ήταν ο εως τώρα αντιπρόεδρος και προσωρινά προεδρεύων Σωτήρης Κωτσοβός. οι κάλπη έβγαλε το παρακάτω αποτέλεσμα:
Ψηφισαν 152

Πρόεδρος Σ.Κωτσοβός 147
Δ.Σ.

Π.Παπανικολάου 111
Δ.Καρυάμης 103
Π.Κωτσοπουλος 96
Π.Μπαντανας 94
Β.Καχριμανη 90
Δ.Μαγκλαρας 70
Αν. Σκληρης 70
Αγγ. Σταμελου 62
Ι. Λαμπροπουλος 60
Αικ. Κωτσιοπουλου-Κωστακη 53
Α.Σπηλιοπουλος 51
Αικ. Προκοπιου 51
Ι. Κόντης 37


Κ. Σταθογιαννης 33


 Ο Σωτήρης Κωτσοβός  δήλωσε τα παρακάτω αμέσως μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.:
Είναι μεγάλη τιμή να προϊστασαι σ΄έναν απ΄τους ιστορικώτερους φιλολογικούς συλλόγους της Ελλάδος, τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ». Όπως είναι και μεγάλη η ευθύνη να διαδέχεσαι ανθρώπους που από το 1894 μέχρι σήμερα στόχευαν πάντα ψηλά και πέτυχαν πάντα τα ψηλότερα για τον ξακουστό Σύλλογο της πόλης μας. Ειμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η Γ.Σ. του Συλλόγου στις σημερινές αρχαιρεσίες μου έδωσε απλόχερα αυτή την εντολή να συνεχίσω εγώ ,ως Πρόεδρος στον ιστορικό μας σύλλογο, το διαρκές έργο της πολιτισμικής του παρέμβασης αλλα και συγκινημένος που διαδέχομαι στη θέση αυτή, τον παλιό φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Παπανικολάου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά και υπόσχομαι ότι, έχοντας εμπειρίες ετών, μαζί με το νέο Δ.Σ.αλλα και τη βοήθεια όλων των μελών,θα προχωρήσουμε αρμονικά για το ακόμα καλύτερο αύριο του ιστορικού μας Συλλόγου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.