12/11/2017 12:43:00 μ.μ.
0

Εν αναμονή της καταβολής επιδόματος θέρμανσης είναι οι φετινοί δικαιούχοι, καθώς μετά τις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει στο σύστημα του TAXISnet η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου.

Η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης, με την οποία θα καθορίζονται και τα κριτήρια για την χορήγησή του αναμένεται να εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών.

Οι πληροφορίες για τα κριτήρια αναφέρουν πως θα γίνουν αυστηρότερα, τόσο εισοδηματικά, όσο και περιουσιακά.

Πιο συγκεκριμένα, τα επικρατέστερα σενάρια σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύο:

Αρχικά, να μοιραστούν οι περίπου 550.000 περσινοί δικαιούχοι το μισό επίδομα, με κάποιες, όμως, ανακατατάξεις στην επιδότηση ανά Περιφέρεια, με στόχο η μείωση του επιδόματος να είναι μικρότερη στις περιοχές με χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Το δεύτερο σενάριο είναι να σημειωθεί έντονη μείωση στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, καθώς θα υπάρξουν αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.