12/21/2017 01:24:00 μ.μ.
0

Ζεστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά απόλαυσαν τα μέλη του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ», το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο “RADISON PARK” στην Αθήνα.

Η αίθουσα κατακλίστηκε από μέλη του Συλλόγου, τους Ναυπλιώτες της Αθήνας και τους φίλους του Ναυπλίου για να απολαύσουν την συναυλία της Χορωδίας «Ηχοχρωμάτων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την διεύθυνση της κ. Σ. Νάκη σε ένα πλούσιο πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Στο δεύτερο μέρος η Χορωδία εκτέλεσε επτανησιακές Καντάδες και τελείωσε το πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Κολόκας απεύθυνε την ευχή ο Σύλλογός να παραμείνει ενωμένος και δυναμικός και με νέα πνοή καθώς έχει αρχίσει σημαντική ανανέωση στα μέλη του. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο για την για μια ακόμα παρουσία του στο Σύλλογο και για το ενδιαφέρον ου για τη συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου.


Ο Δήμαρχος με τη σειρά του με συγκινητικό λόγο ευχαρίστησε τους απόδημους Ναυπλιείς για το ενδιαφέρον προς την πατρίδα τους και τη στήριξη που παρέχουν σ’ αυτήν όταν ζητηθεί.

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του προγράμματος το Δ.Σ. βράβευσε για την εν γένει προσφορά τους στο Σύλλογο τρία διακεκριμένα μέλη του: την κ. Γιούλη Καλογεροπούλου - Βερβιτσιώτη, τον κ. Μίμη Διβέρη και τον κ. Λ. Γεωργή για την πολύχρονη προσφορά τους στο Σύλλογο.

Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν σημαντικότατες παρουσίες: Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Βουλευτής Αργολίδος της Ν.Δ. κ. Ι. Ανδριανός, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Ναυπλιέων και εκπρόσωπος τύπου της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κ. Π. Χρηστίδης, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου κ. Ν. Αναστασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Ναυπλιέων κ. Μ. Ράλλη και Π. Καλκούνου, ο τ. Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος κ. Γ. Διδασκάλου, η Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO του Ν. Αργολίδος κ. Μ. Ζηλεμένου, ο συμπολίτης μας Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καλαθάς, η κ. Γ. Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ. έδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλους για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Γεν. Γραμματέας κ. Πέγκυ Βραχνού.

Στο πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. προς όλους Καλές Γιορτές και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μ. Διβέρη και κ. Δ. Βέργα που επίσης είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης.
Για το Δ.Σ.

Κ. Κολόκας – Π. Βραχνού

Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων 











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.