12/24/2017 11:56:00 π.μ.
0

Αν και βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Μεσσηνία, ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος δε τη ξεχνά, ούτε ασφαλώς εκείνους που την προστατεύουν.

Έτσι ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δώρισε 25 αλεξίσφαιρα γιλέκα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Ο Παπασταθόπουλος προχώρησε σε αυτή τη δωρεά ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η ΕΛ.ΑΣ. στο κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα, τιμήθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο αστυνομικό μέγαρο της Καλαμάτας όπου ο αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας τον ευχαρίστησε και του απένειμε τιμητική πλακέτα.


Στην τελετή παραλαβής των 25 αλεξίσφαιρων γιλέκων, ο διεθνής άσσος γνωστοποίησε ότι θα διατεθούν για την εξασφάλιση της προστασίας των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της εγκληματικότητας.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.