12/22/2017 01:14:00 μ.μ.
0

Από την σελίδα του Παναργειακού στο facebook, διαβάζουμε: 

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κόσμο του Παναργειακού την απόφαση μας να παραιτηθούμε από τη διοίκηση της ομάδας μας. Μοναδικός λόγος είναι ότι οι υποσχέσεις που λάβαμε το καλοκαίρι για οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους δυστυχώς αποδείχτηκαν ψεύτικες.... Ως εκ τούτου εμείς που απομείναμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα αδυνατούμε πλέον να συνεχίσουμε... Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 13 ποδοσφαιριστές που έμειναν και πάλεψαν για την ιστορία αυτής της ομάδας... Ευχαριστούμε πολύ το τεχνικό τιμ που κάτω από αντίξοες συνθήκες έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση. 
Τέλος ευχαριστούμε αυτούς που με διάφορες τρικλοποδιές κατάφεραν να φέρουν την ομάδα σε αυτή τη θέση...΅

Και μια δεύτερη ανακοίνωση :

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 /12 /2017 και ώρα 7 μ.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Άργους - Ισόγειο ( Μπουσουλοπούλειο ). Θεωρούμε καθήκον όλων των Αργείων καθώς και όλων των θεσμικών φορέων και πολιτικών και ποδοσφαιρικών να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.