12/19/2017 01:07:00 μ.μ.
0

Μια σοκαριστική πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τον βίαιο θάνατο του Γιαβούζ Γιλμάζ.

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Κεντ στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, ήταν η βαριά ασθένεια που όπλισε το χέρι του Γιαβούζ Γιλμάζ και τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Μάλιστα από το Πανεπιστήμιο υπήρξε ανακοίνωση που ανέφερε ότι «ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού».

Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του αποτελεί σίγουρα συγκλονιστικό στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του γιού του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση φαίνεται πως η κατάσταση διαγραφόταν ζοφερή για τον Γιαβούζ Γιλμάζ. «Η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας», φέρεται πως επισημαίνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, πατέρας του Γιαβούζ, που υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας, βρισκόταν στις ΗΠΑ, όταν έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.