12/08/2017 12:29:00 μ.μ.
0

Η Χορωδία του Δήμου Άργους ξεκινά τις φετινές συναντήσεις με ανανεωμένο πρόγραμμα, με τη φιλοδοξία να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παλαιών και των νέων χορωδών και με την καθοδήγηση του νέου της Μαέστρου και Μουσικολόγου Νίκου Καπετάνιου.

Ο Νίκος Καπετάνιος γεννήθηκε στο Άργος. Οι μουσικές του σπουδές στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν: Πτυχίο Μουσικολογίας και Μουσικοπαιδαγωγικής του τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Διεύθυνση Φωνητικών Συνόλων, Solfege, Μουσικοπαιδαγωγική Επάρκεια, Διεύθυνση Μπάντας, Μορφολογία Μουσικής, Ενοργάνωση Πνευστών και Κρουστών Οργάνων, Πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Ενοργάνωσης του Ωδείου Ε. Σαμαρά.

Η εργασιακή του εμπειρία στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει διδασκαλία Ανώτερων Θεωρητικών, Διεύθυνση Χορωδίας καθώς και Διεύθυνση Ορχηστικού Συνόλου. Σήμερα, θέτει αυτή την πολύτιμη γνώση και εμπειρία στους συμπολίτες μας μαζί με τη διάθεσή του να προσφέρει στον γενέθλιο τόπο του.

«Με την ενεργή συμμετοχή σου στη χορωδία έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς καλλιεργώντας τη φωνή και το πνεύμα σου. Απευθυνόμαστε σε δημιουργικά άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, σημειώνει ο Μαέστρος.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 στην αίθουσα ¨Δανάη¨ στις Στρατώνες του Καποδίστρια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο τηλ. 6945387937 ή στο e-mail [email protected] και στο τηλ. 6944333811.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας

Βασίλειος Γεωργακόπουλος 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.