12/09/2017 10:54:00 π.μ.
0

Λίγο μετά τα μέσα του μήνα αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή του Taxisnet για τις αιτήσεις για την χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα.

Εκτιμάται ότι την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στην δημοσιότητα και η εγκύκλιος που θα προσαρμόζει τα κριτήρια για την χορήγηση του επιδόματος στο νέο μειωμένο κατά 50% μειωμένο ποσό που διατίθεται για επίδομα θέρμανσης.

Από τα 108 εκ ευρώ που διατέθηκαν, πάντως, πέρυσι αναμένεται φέτος να διατεθούν περίπου 50 εκ ευρώ.

Μένει να διευκρινιστεί από την εγκύκλιο για τα νέα κριτήρια αν θα ισχύσει ο περσινός διακανονισμός στις δόσης καταβολής του επιδόματος. Πέρυσι η πρώτη δόση του επιδόματος για όσους έκαναν αίτηση μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου καταβάλλονταν μέσα στον Ιανουάριο ενώ για όσους έκαναν αιτήσεις από 1ης Ιανουαρίου μέχρι και 31 Μαΐου, η πρώτη δόση καταβάλλονταν μέχρι και τον Ιούνιο.

Με το άνοιγμα της εφαρμογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν άμεσα αίτηση για τις ποσότητες πετρελαίου που έχουν αγοραστεί από τις 15 Οκτωβρίου.


ΠΗΓΗ: thecaller.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.