12/15/2017 10:00:00 μ.μ.
0

"Η ωραιότερη νύχτα του χρόνου" είχε καλικάντζαρους, μάγους, ένα φωτεινό αστέρι, αγγελάκια, τον Ιωσήφ και την Παναγία, την γλυκιά Ροδούλα και όλους τους σκέπαζε η... Άγια Νύχτα!

Αν και όλα έδειχναν πως θα... "τρώγαμε κουφέτα" από τον γάμο του Βασιλιά Καλικαντζαρίδη με την πανέμορφη Ροδούλα, όλα άλλαξαν όταν η παρολίγον "νύφη", παρόλα τα πλούσια δώρα του "γαμπρού", για να αποφύγει τον γάμο αποφάσισε να του πει μια όμορφη ιστορία για την "Ωραιότερη νύχτα του χρόνου".

Μια όμορφη, νοσταλγικά αθώα, Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση ξετυλίχθηκε από τα μικρά παιδιά του Βρεφικού Παιδικού Σταθμού Δον Πινέλο, που καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και συγγενείς τους που παρακολούθησαν την όμορφη προσπάθεια ολόκληρου του σχολείου.

Με την καθοδήγηση και διδασκαλία της Έλενας και της Ιωάννας Ιωαννίδη τα μικρά παιδιά φώτισαν την  "Ωραιότερη νύχτα του χρόνου" με ποιήματα και τραγούδια στην σκηνή του Τριανόν στο Ναύπλιο.

Η σκηνή της γέννησης του θείου βρέφους, οι μάγοι με τα δώρα, οι άγγελοι που έψαλλαν ωσαννά και το άστρο που έλαμπε στην παγωμένη νύχτα, μετέφεραν τους θεατές με την γλυκιά παιδική ματιά των μικρών παιδιών του Δον Πινέλο στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Όσο για τον παρολίγον γάμο... ο Βασιλιάς Καλικαντζαρίδης φάνηκε να αλλάζει γνώμη, αλλά μπορεί ένας κουραμπιές να τον κάνει να επαναφέρει την δελεαστική πρότασή του!!!





















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.